't wassalon 't strijkatelier

Klik hiernaast voor de website van 't Strijkatelier

Onze machines

Wasmachines

Omdat wij u uw was graag met de grootste zorgvuldigheid behandelen en u tegelijk ook een gebruikvriendelijke wasmachine wilden aanbieden, kozen wij voor het merk Primus. Voor kleine en grote wasjes beiden wij u wasmachines aan in twee verschillende volumes (7 en 16 kg). Daarnaast voorzien wij ook in een aparte ruimte met een wasmachine en droogtrommel voor dierentextiel. Het wassen van paardendekens, hondenkussens enzovoort is een lastige klus voor uw gewone wasmachine om alles net te krijgen. Onze wasmachine kan dit allemaal aan en uw dier zal er nog nooit zo net uitgezien hebben.

Droogtrommels

Drogen in 't Wassalon is een stuk goedkoper dan uw droogkast thuis. Onze industriƫle droogkasten zijn minder grote energievreters en zijn een pak sneller. Geen enkele reden uw was dus thuis nog te drogen.

Strijkrol

Onze strijkrol is uitermate geschikt voor het strijken van keukenhanddoeken, servetten, kussenslopen, lakens, gordijnen... Uw textiel zal in een mum van tijd en voor een goedkope prijs gestreken zijn. Onze strijkrol is 2 meter breed.

wisselautomaten

Bij ons zijn er 2 types van automaten: een jetonwisselaar en een muntenwisselaar.

Jetonwisselaar

Voor het wassen van uw kleren moet u jetons aankopen. Dit kan in de wisselautomaat voor jetons. 1 jeton kost 4,00 euro.

muntenwisselaar

Voor het strijken en drogen van u kleren kunt enkel maar gebruik maken van 1 euromuntstuk of 50 cent muntstuk. U kan uw geld laten omwisselen naar eurostukken en 50 cent stukken.